Anläggningen

Anläggningen

På anläggningen finns ett ridhus 22 x 40 m med läktare och inglasat uterum med värme. Bevattningen sköts med sargmonterade munstycke vilket ger en jämn fördelning av vattnet vid bevattning.

Utebanan är 18 x 56 m och ligger precis utanför stallet. Runt anläggningen finns fantastisk natur att rida i och överallt är det sandmark vilket gör det möjligt att rida ut året runt.

Det finns även möjlighet för uppställning av sin transport.

På anläggningen hålls regelbundet we-träningar, både i grupp och enskilt samt dressyrträningar.  Det finns en ny komplett hinderpark från Safety System.

Det finns även en fullt utrustad gästlägenhet ovanför stallet med hög standard.

Inackordering

För tillfället har vi fullt i stallet. Hör gärna av dig via mail till Julia@Wittsell-engdahl.se om du är intresserad av plats.

Stallet

Stallet har fem boxar och två uteboxar.  Alla boxar har väl tilltagen storlek. I stallet finns alla bekvämligheter så som uppvärmd sadelkammare, spolspilta med varmvatten, solarium, tvättmaskin, pentry och toalett.

För hästarnas välbefinnande finns det även mekanisk ventilation som alltid ser till att luften i stallet är fräsch.

 

Alla hästar står på spån och fodras med hö.


Hästarna går dagligen i gräshagar med trästaket som är kombinerat med eltråd för högsta säkerhet. Olika alternativ finns, antingen går hästarna var för sig eller tillsammans.

Anläggningen ligger på sandmark vilket gör att hagarna aldrig står under vatten eller blir hala av lera.